Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
+30 2651045757

Στόχοι

BioPredictor > Στόχοι

Ο γενικός στόχος είναι η δημιουργία ενός αξιόπιστου προγνωστικού μηχανισμού, που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα μιας απλής εξέτασης DNA του ασθενούς, θα μπορεί να δίνεται πρόβλεψη εμφάνισης καρκινικών μεταλλάξεων καθώς και της μορφής τους.

Ο μηχανισμός αυτός θα μπορεί να χρησιμοποιείται ως προληπτική εξέταση σε άτομα υψηλού ρίσκου καθώς επίσης και σε υφιστάμενους ασθενείς για να προβλέψει την εξέλιξη της νόσου και τη χορήγηση της βέλτιστης θεραπευτικής αγωγής.

Για την πρόγνωση δεν θα απαιτείται φυσική παρουσία του ασθενούς, παρά μόνο τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, και θα μπορεί να γίνεται από την Ελλάδα για ασθενείς από όλον τον κόσμο, ακόμα και διαδικτυακά.

Στο πλαίσιο του έργου δίνεται ουσιαστική έμφαση στη διάχυση των αποτελεσμάτων στον ακαδημαϊκό και ιατρικό κόσμο μέσω διεθνών δημοσιεύσεων και συνεδρίων, καθώς ακόμα και για τη δυνητική χρήση της μεθόδου και την οικονομική της αξιοποίηση θα πρέπει πρώτα να έχουν ενημερωθεί και πεισθεί για τη χρησιμότητα και την αξιοπιστία της αυτοί που παραπέμπουν τους ασθενείς σε εξετάσεις. Εκτιμάται πως μία τέτοια εξέλιξη θα είχε πολύ μεγάλη διεθνή απήχηση και σημαντικότατα οικονομικά οφέλη.

Αλλαγή γραμματοσειράς
Αλλαγή αντίθεσης