Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
+30 2651045757

Κοινοπραξία

logo

Dotsoft A.E.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Α. Μάνος

Η DOTSOFT Α.Ε. είναι μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνιών, με μακρά τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής και μεγάλη δραστηριότητα στην ελληνική περιφέρεια. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ελληνικά και διεθνή ερευνητικά έργα στους τομείς του e-health, Big Data, Security και ΙοΤ (Internet of Things). Σήμερα απασχολεί πάνω από 25 άτομα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι Software Engineers, Software Developers και System Analysts. Η DOTSOFT Α.Ε. διαθέτει ένα πιστοποιημένο σύστημα ολικής ποιότητας και είναι πιστοποιημένη εταιρία ως προς 4 πρότυπα:
• Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001: 2015
• Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001: 2004
• Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων κατά ISO 27001: 2013
• Διαφημιστικών Υπηρεσιών ΕΛΟΤ 1435

logo_comitech_1_0

Comitech A.E.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κ. Γλάρος

Η COMITECH A.E. ιδρύθηκε το 2002 στα Ιωάννινα από μια ομάδα ατόμων με εμπειρία και ευρεία δράση στο χώρο της πληροφορικής ως ομόρρυθμη εταιρία. Από τότε εμφάνισε μια συνεχώς ανοδική πορεία και τον Ιούλιο του 2007 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία. Σήμερα έχει καθιερωθεί στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, εφαρμογών και λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών και στην παραγωγή πολυμεσικού υλικού για το διαδίκτυο καλύπτοντας όλον τον Ελλαδικό χώρο.

Η COMITECH A.E. εφαρμόζει μια δυναμική επενδυτική πολιτική, ώστε να βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και να ξεχωρίζει ποιοτικά και ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό της. Έχει ολοκληρώσει έως τώρα επενδύσεις άνω των €250.000 και σήμερα βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης ενός νέου επενδυτικού προγράμματος ύψους €100.000. Οι πρόσφατες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αγορά τεχνογνωσίας και εξοπλισμού φωνητικών πυλών, εξειδικευμένου εξοπλισμού ψηφιοποίησης βιβλίων και εγγράφων, την προμήθεια της πλέον σύγχρονης κάμερας και συναφούς λογισμικού για τη λήψη πανοραμικού video 360ο (για την οποία εξασφάλισε και την αντιπροσώπευσή της για την Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία και είναι μόλις η τρίτη επιχείρηση που εισήγαγε τη συγκεκριμένη τεχνολογία στην Ευρώπη), την προμήθεια εξοπλισμού εικονοληψίας για τη λήψη πανοραμικών φωτογραφιών και φωτογραφιών υπερ-υψηλής ανάλυσης, καθώς και λογισμικού επεξεργασίας εικόνας και πολυμέσων, ανάπτυξης εικονικών περιηγήσεων και εφαρμογών κινητών συσκευών.

university-of-ioannina-logo-biopoc-project

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – ΕΛΚΕ – Τμήμα Χημείας – Εργαστήριο Οργανικής Χημείας

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Καθηγητής Ιωάννης Γεροθανάσης

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1970 με το υπ' αριθμ. 746/70 Τμήματά του είχαν αρχίσει να λειτουργούν από το 1964 ως παράρτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το πρώτο τμήμα που ιδρύθηκε ήταν το Τμήμα της Φιλοσοφικής στις 8 Μαΐου 1964.[3] Έχει την έδρα του στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, που βρίσκεται στην περιοχή Μονής Δουρούτης, κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων.

To Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ελλάδας.

partner

Συνεργάτης

Καθ. Γεώργιος Ματσόπουλος, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
partner

Συνεργάτης

Dr. Nelofer Syed, Imperial College London, Faculty of Medicine Department of Brain Sciences
Αλλαγή γραμματοσειράς
Αλλαγή αντίθεσης